4 Mart 2013 Pazartesi

Silver Cross ve Aston Martin Ortaklığı İle Dünyanın En Özel Puseti


Silver Cross Surf Aston Martin dünyanın en seçkin puseti olarak gözlerimizin önünde bizleri adeta büyülüyor. Beğenilen spor otomobil markasının yeni işbirliği modern bebek arabası  yaratmaktı ve buna Aston Martin - Silver Cross ortaklığı ile mümkün kıldı. Tasarımı ve mühendisliği "Silver Cross Surf, Aston Martin Edition", iki efsanevi üreticilerin bir 'olağanüstü çağdaş bebek seyahat sistemi' inşa etmek istemeleri ile başladı ve bunu başarıyla sonlandırdılar. Aston Martin markalı spor araba gibi, Surf - Aston Martin Özel Sürümü için malzemelerin en pahalısı kullandı.

Alcantara koltuk yastığına şasi ile başlayarak, yumuşak deri kaplı sap ve tampon, alüminyum alaşımlı jantlar, koşum, toka koruyucu pedleri, her detaylandırma mükemmelliğin timsali olduğunu ortaya koyuyor. Bebeğiniz için mutlulukla  rahat  bir yolculuk sağlanması bizce ancak Silver Cross Surf, Aston Martin Özel Sürümü ile mümkün. 3000 $ 2,000) etiket fiyatıyla, Silver Cross Surf Aston Martin Özel Sürümü 800 adet ile sınırlı sayıda üretilmiş durumda.

Prens William ve Kate Middleton, çoktan bu eşsiz pusetlerden birine sahip. Sizlerde Cambridge Düşesi gibi bebeğinize lüksü yaşatmak istemez misiniz? Heyyy Anneler sizlere duyurulur bu eşsiz puset kaçmaz. Sınırlı sayıda ve ayrı ayrı numaralandırılmış Pusetler Nisan ayından itibaren sadece Harrods da satışa sunulacak.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder