6 Mart 2013 Çarşamba

Egzotik Deri Çantaları İle Asprey



Londra merkezli firma, Asprey, zarifliğin timsalidir. Göz alıcı şıklığı ve zerafetiyle bu çok güzel çantalar gözlerinizi büyüleyecek. Asprey yeni koleksiyonunda, keyifli renkler ve nadir egzotik derileri bizlere sunuyor. Dolabınızda bir Asprey olması sizcede mükemmel olmaz mı?




Savoy Çanta
The Savoy Çanta Gümüş kaplama aksesuarları,dışı gök mavisi timsah derisinden ve yumuşak süetastarı ile gece çantası için mükemmel bir seçim.  22.800 $ fiyatı ödeyerek bu güzelliğe sahip olabilirsiniz.




Belgravia Darcy
Kuşkusuz  Belgravia Darcy çanta, istek üzerine siparişle üretilen eşsiz bir çanta olup en lüks antik ahşap tezgahta dokunmuş, bir rafya el örgüsü ve gök mavisi timsah  derisinden olduğundan fiyat dikkate alınacak hale geliyor ve fiyatı sipariş üzerine sizlere söyleniyor.




Oak Leaf Clutch
18 ayar sarı altından ve elmastan oluşan bir yaprak toka ve timsah derisinden olan bu muhteşem Oak Leaf Clutch ,sofistike ve muhteşem bir seçim olduğunu kanıtlamış durumda. Ve 37.500 $’lık fiyatıyla bizleri bekliyor.
 




Oakleaf Clutch
29.500 $ fiyatıyla gözlerimizi büyüleyen, 18 ayar beyaz altından ve elmastan oluşan bir yaprak toka ve piton derisinden Oakleaf Clutch yaz sezonu için gardıroplarınızı süslemeye geliyor.




Darcy
Havana brown mat timsah derisinden Darcy Çanta, iddialı iş kadınlarımızın bir numaralı çantası olmaya aday. 24.200 $ ‘lık etiket fiyatıyla sizlerin olabilir.












1 yorum:

  1. Afrika’daki avcılar, yani yerliler, asla genç hayvan avlamazlar. Egzotik hayvanların avında, sadece yaşlı olanlar tercih edilir.
    Çünkü Afrikalılar, neslin devam etmesi için, doğal hayattaki hayvanları bu şekilde koruma altına alırlar.
    Bu sebeple, çiftlik hayvanındansa, doğal hayatta yerlilerin yakaladıkları veya avladıkları hayvanlar, öncelikle etleri için tercih edilir. Derisi ise, daha sonra değerlendirilir ve satılır.
    Saygılarımızla
    Abossini
    http://www.abossini.com

    YanıtlaSil