8 Mart 2013 Cuma

Baccarat Hotel & Residences 2014'te New York'ta Açılıyor



Bakara, cam en iyi bilinen adı; onlar Louis XV günlerinden beri kendi çarpıcı sanatını mükemmelleştirmeyi hedef edinmiştir. Barry Sternlicht, Starwood Capital Grup, kurucusu, 2005 yılında Baccarat Grubu satın almış ve 2008 yılında bir yaşam tarzı markası haline geliştirmeye başladı. Marka, Modern Sanat Müzesi'nin yakınında W.53rd sokakta harika bir konuma sahip şık 50 katlı kule yapımına başlıyor. Tüm proje 400 milyon doların üzerinde maliyeti olduğu bildirildi ve Sternlicht buluşu olduğu söyleniyor. Bu otelde, ayakta ve tavanda 40 adet asılı Bakara avizeler görmek size zaman içinde yürümek gibi veya lükse özet. Otelde bir kristal bar ve Tuileries Bahçesi aynı bir Paris terası temasını andıracak şekilde yer alacak.

Bu devasa projenin iç dizayn ve her ayrıntısı mükemmelliği sağlamak için Tony Ingrao tarafından yaratılmış. Baccarat Hotel & Residences E. 53rd St Parisli bir terasa sahip olacaksınız. Lobi 40 metrelik tavanlar ve kristal ile köpüklü ısmarlama bronz asılı Bakara avizeler ile doludur. Evler, Skidmore, Owings & Merrill, Tek Dünya Ticaret Merkezi Sorumlusu firma tarafından tasarlanmış. Kulenin tepesindeki dubleks penthouse için 60 milyon dolar,tek yatak odası için 3.500.000 $ arası fiyat aralığı mevcut.

Bu konutların her biri için oturma odaları doğal ışıkla olabildiğince aydınlık olması için 10 veya 14 metre yerden tavana kadar pencereler bulunuyor. Mükemmel bu açık alan övgü imza bakara parçası olduğunu yaşam alanı yanar. Beyaz meşe masif ahşap zeminler bu sanatsal modern tasarımına ayrı bir düzey eklemek için lake bir abanoz maun ile tamamlanmıştır.

Bakara her şefin rüyasını muhteşem tasarımlarıyla mutfaklarında tasarlıyor. Şık beyaz buzdağı granitler, parlak nikel çerçeveli parlak lake dolaplar ve paslanmaz çelik paneller ile tamamlanmıştır. Mutfak sanatını dile getirmek için son teknolojik mutfak aletleri ile donatılmış olacak.

Bakara muhteşem Residences beş yatak odalı, penthouse dubleks şık bir şömine ve muhteşem bir bar ile rüyalarınız gerçek oluyor. Penthouse şehrin ortasında ve Central Park manzaralı.

Dubleks konutlar, cam korkulukları ile özel tasarlanmış Lido beyaz mermer merdivenler bulunmaktadır. Üç dubleksler İki hatta hiç uyumayan şehir manzarasına tanıyor geniş bir özel teras bulunmaktadır. Bu gösterişli dubleks kulesi için 60 milyon dolar  ya da bir yatak odası için 3.500.000 $  fiyatları mevcut.

Bakara’da yaşam, 24 saat boyunca  hizmetliler ile ev bakımı ve kişisel alışveriş hizmetleri ve Gilles & Boissier tarafından tasarlanmış Bakara restoran, spa, fitness merkezi ve yüzme havuzu da öncelikli erişim için erişim tanıyor.







Bakara Grand Salon



Bakara Restaurant ve Roof Pavillion Bar 



 
Baccarat Spa, Fitness and Havuz







Penthouse

Dublex Residences

Oturma Odası
Mutfaklar

Banyolar



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder