23 Mart 2013 Cumartesi

Köpekler İçin Göz Kamaştırıcı Yataklar,Taşıyıcı Çantalar Ve Yakalar



Köpekler en iyi arkadaşımız ve onlar da lüks aksesuarlara sahip olmak istemez mi? Günlük bakım, köpek modası çizgileri ve köpek jimnastikleri için onlarda en iyisine layık! Kürkler bu sevimli arkadaşlarınız için savurganlık değil, neden onları sizin gibi lüks içinde yaşamasına izin verilmesin değil mi? Bunlar bilinçli ve tarz köpekler için bizim favori lüks üç seçimimiz.

Hollywood Dreams Pembe Köpek Yatağı
Bu ahşap yatak gerçekten bir prenses için inşa edilmiş durumda ve bu pamuk şeker pembesi renkte saten kaplaması mevcut. Oymalı Aplikler ve Swarovski kristalleri ile lüks yatak süslemesi mevcut.Yatak köpekler için gümüş gelinlik saten desteğiyle ultra yumuşak vizon kürk ile kaplı. Hatta evcil hayvanınızın adını yastıklarına ve battaniyelerine işletip bu muhteşem yatağı onlar için daha lüks halde kişiselleştirebilirsiniz. Bu lüks yatağın fiyatı ise 1125 $  ve yatak 25 kilo ağırlığında bir köpek için ideal durumda.




Cyndi Taşıma Çantası
Metalik gümüş Iguana PVC ve Neon menekşe renginde Faux sizin küçük boyutlu evcil hayvanlarınız için bu taşıma çantası oldukça ideal. İçi menekşe rengi ultra süet ve mor boru ile gümüş bir minder ile kaplı durumda. Bu mükemmel taşıma çantasının fiyatı ise 1,200$ ‘dan satışı mevcut.


Spike Köpek Yakaları
Bu tasarımcı yakalar için ince deri, rugan özellikleri ile uzun sivri parlak nikel olmuş tokalar ve büyük Swarovski kristallerinden yapılmıştır. 350 $ için 24k altın kaplama donanım alabilirsiniz. Bu 500 $ yakaların siyah, beyaz ve lacivert renkleri mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder