2 Mart 2013 Cumartesi

Melissa Ayakkabıları Karl Lagerfeld Koleksiyonunun Taslakları


Melissa rengarenk plastik ayakkabıları ile ünlü ve daha önce Vivienne Westwood, Jean Paul Gaultier ve model Alessandra Ambrosio ile çalıştı. Paul Pedo, Melissa CEO'su, "şirketin gördüğü en heyecan verici işbirliklerinden biri" olarak Karl Lagerfeld ile olan ortaklıklarını nitelendirdi.

" 50 Shoes That Changed the World" özel eşsiz koleksiyonun yaratıcısı ünlü ayakkabı markası Melissa’nın yeni işbirlikçisi ünlü tasarımcı Karl Lagerfeld. Bu işbirliği ile ilgili olarak, sanatsal yenilik son zamanlarda önümüzdeki mevsimlerde bizleri aralıklı olarak takip  ediyor olacak . Melissa için ilk dört parçalı bu özel koleksiyonun tasarımları basına sunuldu. Christened Melissa Glam + Karl Lagerfeld, Melissa Ginga + Karl Lagerfeld, Melissa Elegance + Karl Lagerfeld, and Melissa Incense + Karl Lagerfeld, bu özel tasarımların ilhamının kökleri Brezilya kaynaklıdır.

Karl Lagerfeld ayakkabı markası Melissa ile yaptığı işbirliğine ait koleksiyonunun taslaklarını tanıttı. Dört parçalık koleksiyon önümüzdeki dört mevsim boyunca hayata geçirilmeye başlayacak.

Tasarımcı plastik ayakkabı markasının Vatanı, Brezilyadan ilham aldı ve yaşama sevincini ifade eden Brezilya bayrağının renklerinden oluşturduğu tasarımların taslaklarını bizlere sundu.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder