15 Mart 2013 Cuma

Louis Vuitton 2013 Yaz Koleksiyonu - Noéfull Style




Akdeniz'in güneşli renkleri sonunda Louis Vuitton 2013 Yaz Koleksiyonu için ilham kaynağı oldu. Kentin uzun yaz günlerinde plajda size eşlik etmeye hazır seçkin bir sanat koleksiyonu ortaya koyulmuş. Siz bulutsuz bir gökyüzü, bir Yunan adası şapelin kubbeli çatısının altında sonsuz maviyi kucaklarken Louis Vuitton 2013 Yaz Koleksiyonu sizleri stil çizginizi üst seviyeye taşıyacak. Lüks ve göz kamaştırıcı bir koleksiyon yapmak için bir araya gelen ferahlatıcı begonviller derin pembe ile birleşerek eşsiz bir Louis Vuitton Noéfull olarak adlandırılan, House'un simgeleri bir arada olarak yeni bir şekil tanıttı.


Monogram Canvas


Monogram Neverfull GM, Size 7.9″ x 13″ x 15.7″, Mavi, Rose Indien, Rose Velours renkleri ve 1420$ ‘lık etiket fiyatı mevcut.








Monogram Denim

Louis Vuitton yeni şekli Monogram Denim, Noefull MM tanıttı. Mavi ve Pembe olarak iki tonu mevcut olan çantanın 1900$  fiyatı mevcut.




Monogram Vernis Iktat
İki tonu mevcut olan zarif çiçek vernis iktat cabas kuzey-güney tasarımı, velur Rose ve Indien Rose; 2730 $ fiyatıyla satışa sunulacak.


Monogram Nylon Iktat

Monogram Naylon Iktat’ın iki tonu mevcut bunlar da Mavi ve Rose Indien Noefull MM şeklinde 1900 $ fiyatla satışa sunulacak.


Monogram Vernis Iktat Cabas BB
İki tonu mevcut olan Velours ve Mavi Gül çeşitlerinin etiket fiyatı da 1.580 $.   



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder