1 Mart 2013 Cuma

Jimmy Choo 2013 İlkbahar / Yaz Flower Print Koleksiyonu



Jimmy Choo, 2013 İlkbahar / Yaz Flower Print Koleksiyonu  ile dolaplarımıza bahar tazeliği yapmaya geliyor. Farklı çiçek motifleri tasarımları üzerine dijital bir piton deseni basılmış, egzotik zincir aksesuarları ile Flower Print Koleksiyonu bizleri adeta baharın büyüsüne sürüklüyor. Bu koleksiyon, ruh halinizi hafifletmek ve kışın yüklediği melankolik duyuları uyandırmaya geliyor. Jimmy Choo Flower Print koleksiyonu benzersiz çiçek stilleri ile kadının çiçeğe olan eğilimini oluşturuyor.

 


Jimmy Choo Lou
Bu çok renkli baskı Jimmy Choo Lou, Piton Çanta sezonun egzotik çiçek baskısını gösteriyor ve bir altın zincir ile zarif şekilde tamamlanmış. Jimmy Choo Lou’nin etiket fiyatı 4.270 $’a sizlerin olabilir.

 
Jimmy Choo Biker-L
Koleksiyonundan Jimmy Choo Biker-L çanta çarpıcı çiçek baskılı piton tasarımına sahip bir çapraz vücut çantası.. Bu özel çantanın fiyatı $ 4000 için ön sipariş ile sizlerin olabilir.
  


 


Jimmy Choo Chandra

Jimmy Choo Chandra akşam giysilerinize lüks bir bahar esintisi ekleyebilir. Egzotik çiçek ve piton derisi baskılı üzerinde kat kat zincir detaylı  bu özel çanta $ 2400’a sizlerin olabiliyor.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder