13 Mart 2013 Çarşamba

Bentley Bahar Koleksiyonu





‘Breitling for Bentley’ Light Body Midnight Karbon Saati :
‘Breitling for Bentley’ Light Body Midnight Karbon Saati, İsviçre horological mükemmelliği ile İngiliz şıklığının birleşimidir. 1000 adet ile sınırlı olacak saat 12.045 $ fiyatlı mevcut. Siyah dış altında bir karbon-bazlı boya içeren sağlam bir titanyum şasi sahiptir, bir gece yarısı siyah kauçuk kayış ve diğer üstün fonksiyonları arasında kendinden kurmalı kronograf hareketi kronometresi mevcut.




'Bentley zai':
Bentley ile kayaklar, kutuplar  'Bentley zai' ile performans ve dayanıklılık yüksek düzeyde sonuçlanan malzemelerin yenilikçi kombinasyonları içeren İsviçre kayak üreticisi zai AG ile işbirliği yapmaktadır. Kayaklar beyaz ve yeşil renktedir. Sadece 100 çift ile sınırlı olacak olan bu lüks kayakların etiket fiyatı 10.430 $.





Mulsanne Donanımlı Bagaj Seti:
Başka bir heyecan sunan Bentley Mulsanne modeli, sorunsuz seyahat etmek isteyenler için şık bagaj ve araç içinde kullanılabilecek, İtalya Schedoni tarafından el yapımı çantaların fiyatları büyük boylar için 3030 $  ve 2825 $ için küçük boy çantalar, $ 3325 için ise altı adet tam set $ 14.410 fiyat biçiliyor.
         




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder