13 Şubat 2013 Çarşamba

Vertu Ti ‘dan 10.000 $’lık  Android Telefon



Belki de en gülünç pahalı Symbian telefonlardan biri olarak bilinen İngiliz lüks cep telefonu tasarımcısı Vertu, Vertu Ti adlandırılan yeni bir cihaz ile Android akıllı cep telefonu pazarında yönelmiştir. Eğer marka bu tür beklediğiniz uygun olarak, Ti onun € 7.900 (10.000 $) fiyat etiketi ile yansıtıldığı üzere, lüks bir cihaz olarak saptanmış.

Bu özel telefonun özelliklerine gelince 3.7 inch akıllı telefon: çift çekirdekli, 1,7 GHz  Qualcomm Snapdragon S4 işlemci, WVGA ekran, Android 4.0, 1GB RAM, depolama belleği 64GB , 1.3 megapiksel ön kamera ve 8 megapiksel arka kamerası ve LED flaş mevcut. Bu Android tabanlı smartphone titanyum şasi safir kristal ekrandan oluşuyor.

Tabii ki, böyle VERTU TI gibi bir cep telefonu özellikleri hakkında daha fazlası olduğunu ve Belirlilik, Yaşam ve Konsiyerj Hizmeti dahil hizmetlerine 7/24 erişim sağlayan Vertu anahtar güzelliklerine erişebilirsiniz.VERTU TI  aslında, lanse edilirken "tek bir usta tarafından İngiltere'de el yapımı olarak üretildiği."söyleniyor. TI dayanıklılık açısından bazı güvenceler ile birlikte geliyor.Yakışıklı bir ekran darbe testi, deformasyon testi dahil olmak üzere, sıcaklık, kuvvet ve nem dahil olmak üzere 40'dan fazla mekanik ve çevresel testler kullanarak çeşitli şekillerde test edilmiştir.

Biz zaten bu lüks telefonun 9600 $ etiket fiyatından satışından bahsedildiğini biliyoruz ve bunda Titanyum Siyah Deri Özellik mevcut. Biraz daha fazla para harcamak isteyenler içinde 11.500 $, 12.800 $ veya 19.900 $ fiyat etiketleriyle Siyah PVD Titanyum Kırmızı Altın Karışık Metaller sürümü için Titanyum Siyah Timsah için Titanyum Pure Black tasarımları da mevcut.



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder