12 Şubat 2013 Salı


Avrupa Kıtası İçin Özel Seri 2013 Aston Martin Vantage SP10



Aston Martin Kıta Avrupası için özel çok özel bir sürüm V8 Vantage S ortaya koyuyor.  Özellikle bu modelde GT4 yarış serisi faaliyetleri bulunuyor.Özel baskı modeli Vantage SP10 seçildi, bu bir 436 PS ve 305 km / saat maksimum hıza ulaşıyor. 2013 Aston Martin Vantage SP10 ilk kez uzun metrajlı bir manuel altı ileri şanzıman için bir yarış arabasının gücünü hissetmek için izin verildi. GT4 yarışçısı görüntüsünde tasarlanan SP10 gerçek Motorsport yetenekleri mevcut.V8 Vantage S daima Aston Martin müşterileri arasında popüler bir model olmuştur.
Müşteriler alternatif isteğe bağlı Spor vardiya II otomatikleştirilmiş manuel yedi vitesli şanzıman seçebilirsiniz, bu başka bir % 20 daha hızlı olan vites değişimine izin veriyor; tabii ki daha hızlı ivme ile yol alıyor. Elektrikle çalışan koltuklar, navigasyon, cruise kontrol, Bluetooth telefon eşleştirme ve 750 W prim Ses Sistemi bu lüks için son rötuşları sunuyor. Ses tutkunları çok gelişmiş 1000W Bang & Olufsen BeoSound Ses Sistemi için tercih edebilirsiniz.
Ayrıca bu modele özel olarak motor bloğu üzerinde "Aston Martin Vantage SP10" bir rozet  şeklinde benzersiz bir şekilde kazınmıştır.
Aston Martin Vantage SP10 96.635 € (yaklaşık $ 130.000) bir taban fiyat ile bir Coupé ve Cabrio olarak  sadece Avrupa'da mevcuttur. Avrupa'da tüm Aston Martin bayiliklere şimdi sipariş edilebilir durumda bulunuyor.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder