24 Şubat 2013 Pazar

2013 İlkbahar / Yaz Burberry Koleksiyonu - Burberry Çantaları





2013 Yılı,modanın yılı olduğunu kanıtladı. Dolabınıza başka bahar koleksiyonu eklemeyin çünkü Burberry cesur ve canlı renkleriyle tüm bahar ve yaz modasını bizlere kusursuz sunuyor! İtalyan zanaatkarlar tarafından hazırlanmış, özel,muhteşem koleksiyonda her bir çantanın detayları modern, çağdaş bir yapı ile kaplı. Koleksiyonda, metalik tonlardan bir dizi mevcut. Koleksiyondan birkaç model ise ;
The Blaze in Duchess Saten ve Deri, deri döşeme ile ayrıntılı mücevher tonlu çift düşes sateni zarif bir zanaat olduğunu gözler önüne seriyor. % 68 viskon ve % 32 ipek’den çantanın farklı iki tonları mevcuttur ve satış fiyatı 1995 $.
The Blaze in Metallic Yılan Derisi ve Vinil,
Farklı beş varyasyonu mevcuttur, bu çanta metalik yılan derisi ve vinilden yapılmıştır. Bu çanta diğer çantalar arasından bir özelliğiyle sıyrılıyor çünkü  piton derisinden kulbu mevcut. İçinde iki adet iç çantası mevcut ve  fiyatı 2995 $.
Metalik Deri Blaze
Bu stilde de farklı dört ton mevcut. Metalik Deri Blaze, metalik derisi cesur bir şekilde ifade edilmiş. Bu çanta, Yay şeklinde kollara sahip ve  % 100 dana derisinden yapılmıştır ve 2195 $ olarak fiyatlandırılmış durumda.











































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder