14 Şubat 2013 Perşembe

Mercedes Benz'den Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri








Sevgililer Gününde sevgilinize Bir Mercedes  araba almadınız ama alamam da diyorsanız merak etmeyin bu lüks markadan yine kopamayacaksınız. Sevgililer Gününde elbette  Mercedes’e dair bir şeyler almanın yolunu ortaya koymuş bizim için marka.





"Sevgilim ol!" Cosmetik Malzemeleri
Bu özel malzemeler siyah ve kırmızı kalp şeklindeki tasarımı ile Sevgililer Günü için mükemmel bir hediye. Renk Jüpiter kırmızı - çanta da bir oje ve dudak parlatıcısı bulunmaktadır. Döngü ve fermuar üzerine basılmıştır. "Sevgilim ol" Bu özel baskı malzemeleri 2013 yılında yalnızca ve 40 $ .




Manikür Seti Deri Pembe
Çoğu kadın Sevgililer Günü etrafında renkli on kat Pembe artışları için bu aşk pembesi çıldırabilir. Bu manikür seti 7 × 12 cm ölçülerinde bir pembe Dana derisi deri set. İçerisinde tırnak makası, cımbız, tırnak törpüsü ve tırnak temizleyicisi de dahil olmak üzere Alman yapımı enstrüman bulacaksınız. Almanya'da yapılan set, dışında 3D yıldızı Mercedes logosu sahiptir. Tamamı ise 109 dolar.




Mercedes - Benz Müzesi Moroso Sandalye
Hiç Mercedes Benz’e oturmadım demesin sevgiliniz ve onlara bu muhteşem koltuğu alın inanılmaz konfor hissedecek. Moroso Tasarımcı Scott Wilson 50 adet sınırlı sayıda bu özel sandalye yarattı. Yaklaşık 34 santim bu sandalye bir yükseklikte Ölçekli yaklaşık $ 580 için perakende, ek nakliye maliyetleri sandalyenin büyük olması nedeniyle geçerli olabilir.




SLR. Kulüp Seyahat Koleksiyonu Gran Turismo (Coupe)
Bu özel seyahat seti; elbise taşıyıcı, iki küçük ve iki büyük valizden oluşuyor. Bu setin parçaları Mercedes SLR Roadster çizme içine mükemmel uyum sağlıyor. Bu bagaj bitkisel tabaklanmış Dana derisi yapılmış olan narin parçalar; ürün su geçirmez ve ışığa dayanıklı. İki vestiyer, bir gömlek çanta ve bir ayarlanabilir deri tutma kayışı hepsi daha çok yönlü hale getirmek için giysi taşıyıcıya entegre edilmiştir. Bavullar dış düzeyi darbeye dayanıklı malzemeden yapılmıştır. Bu koleksiyondaki her parça yaklaşık 6750 $ fiyatla satılıyor.




Mercedes Benz Klasik Piknik Sepeti
Bir piknik düşünün bir çayır ya da alan ve Mercedes sürüş düşünün ve sevilen biri ile güneşli bir gün geçirmek. Şahsen ben Sevgililer Günü geçirmek için daha iyi bir yol düşünemiyorum. Mercedes Benz tarafından bu piknik sepeti iki kişi için donatılmış güzel bir hasır orta kahverengi sepet ile görseliniz tamamlamak istiyor. Bu paslanmaz çelik, iki beyaz çini tabaklar, iki kumaş peçete, masa örtüsü, tuz ve biber ve bir şişe açacağı yapılmış iki şarap bardakları, iki bardak, çatal içerir. Sepet kendisi tarihsel Mercedes yıldızı taşıyan bir rozet bulunmaktadır ve yaklaşık $ 135 dan satılıyor.


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder