14 Şubat 2013 Perşembe

Sevgililer Gününü Louis Vuitton İle Kutlayın






Eğer sevgilisi için en mükemmel Sevgililer Günü planlamak istiyorsanız ideal bir hediye avı bu size. 'Seni seviyorum' demenin lüks etiketleri ile klasik şekilde bir kalp ve modaya uygun ve Van Cleef & Arpels, Lanvin ve benzeri bunu geniş seçenekler sağlıyor. Kalp: Sevgi sonsuz sembolü dayalı seçenekleri bir dizi hediye  sunmak, Fransız lüks markası Louis Vuitton olduğunu her zamanki gibi belli ediyor. Onların ünlü 'Lockit' olmakla övünen aksesuarları Bu derin pembe mini koleksiyonu şık ve modaya uygun, aynı zamanda birliğin amblemi olarak duruyor.



Beni Kilitle Kolyesi Bir Monogram çiçek anahtar £ 335 ($ 525) için söz konusu olan bu ayarlanabilir kalp şeklinde kolye.



Beni Kilitle Küpeleri Louis Vuitton gövdelerinde kullanılan kilitlemek, bu küpe £ 265 ($ 420) için kullanılabilir.

 
Pomme Anahtarlık Worth £ 230 ($ 360), bu anahtarlık ve çanta cazibesi LV harfleri ile kaplı renkli bir kalp şeklinde elma var.
Çanta takılar, küpe, kolye ya da anahtarlık heyecan verici bir dizi arasından tercihinizi yapın. Kadınsı ve  Louis Vuitton seven bir kadın için, bu mükemmel bir kombinasyon. Ayrıca bir bayan için iyi bir Louis Vuitton'dan daha çok sevdiği bir şey olduğu gerçeği olamaz!
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder