14 Şubat 2013 Perşembe

Versace'den Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri






Sevgililer Günü için Versace hediye kesinlikle sevdiğinizden puan kazanmak ve sonunda sizin lehinize çalışacaktır. Versace moda dünyasının en köklü isimleri bugün bir kadın olarak güçlenmiş hissedecek. Bu özel markanın Sevgililer Günü için büyük hediye fikirleri var.




Versace Bot Çivili
Bu derin mor çizme ön ve Burunlu boyunca üzerinde muhteşem bir altın metal tasarıma sahiptir. Açılışta metalik süs zengin mor rengi ile kontrast ekler. A 4.7-inch ince topuk Bu güçlendirici bot kadınlık ekliyor. Üzerinden İtalyan deri tamamen yapılmış çizme 1.970 $ mal olacak.




Versace Stiletto Ayakkabı Çivili
Bu Versace ayak ayakkabı metalik süs astarı ayakkabı ile vurgulanır derin bir kahverengi renk vardır çekti. Bir tıknaz geniş kemer ayak bileği kayışı ile birlikte vamp A dil bu ayakkabı bir güç kadın için mükemmel bir Sevgililer hediyesi yapar. Askısındaki imza Versace Donanım ve 4.7 inch ölçme tamamen kapalı ince topuk bulunmaktadır. Bu ayakkabı tamamen İtalyan derisinden yapılmış 1300 $ fiyatla satılıyor.




Versace Curb Zincir Doktor Çantası
Bu Versace Doktor çantası tek bir düz üst kolu ve çanta çok yönlü ve birden fazla kez çıkarılabilir kemer tarzı omuz askısı bulunmaktadır. Çanta önünde bir fonksiyonel maruz fermuarlı cep bölme ve dekoratif bir altın zincir bulunmaktadır. Bir metal çivili Döşemenin aksine pratik çanta düzeyine ek. Dört metal ayakları çantayı kirlenmeden korur. İtalyan yapımı deri bir iç fermuarlı cep, cep telefonu koyma kısmı bulunmaktadır. 12.25 Ölçme "x 4 x 10 inch çanta etrafında 4000 $ fiyatla satılıyor.




Versace Fermuarlı Doktor Çantası
Tek bir üst kolu yanı sıra oldukça pratik bir halde çıkarılabilir omuz askısı Versace Doktor çantası çalışan kadın için büyük bir hediye olduğu kesin. Altın fermuarlar ile birlikte ön Askeri ilham nakış bu moda çanta neredeyse sağlam bir his veriyor. İtalyan deri ve süetten düzenlendi, çanta sıkma toka ve üst kapama bulunmaktadır. Boyutları 12.25 "x 4" x 10inch "ve maliyeti yaklaşık 3500 $.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder