15 Şubat 2013 Cuma

Sevgililer Günü Hediyesi - Bond No. 9




Sevgililer Gününde size bazı hoş hediyeler ile sevgilinizin size  bu özel koleksiyon olan  parfüm markasını sürpriz yapmasını öneriyoruz. Bond No.9, mükemmel Sevgililer Günü için yaptığı bazı seçenekler ile sizi kurtarmaya geldi.
Adları da anlaşılacağı gibi New York'ta Misk zümrüt Swarovski çekim yıldızı, zümrüt karmaşık bir ağ ile çivili bir 100ml şişe ve çarpıcı bir koleksiyon parçası olarak gözler önünde.
Harrods, Amber Swarovski ise bir erkek-kadın kokusu olarak Londra'nın kozmopolit şehirinden esinlenmiştir. Bu Bergamot, safran, hindistan cevizi, beyaz biber, TcfC gül, yasemin, osmanthus, ud, amber, sandal ağacı, misk, mür, benzoin gözyaşına sahiptir. Eşinize hemen bir hit olmaya mahkum olan bu enfes özel sınırlı sayıdaki Swarovski Yıldız Bleecker Street 50ml kokusunu alın. NYC seviyorum diyen bayanlar için de gardenya ve Swarovski ile Central Park West özel sınırlı sayısı 2.500 parlak Swarovski taşlarla süslenmiş bir balıksırtı yüzeyine sahip. Bu zarif Barış Mücevher Kutusu yüzünüzün gülümsemesini sağlıyor. Bu iki düzey, kutuda birinci seviyede iki minyatür Flakon alt bölümünde bulunan Madison Square Park ve Central Park West Barış Kokusu 50 ml Swarovski taş kaplı şişesi ile birlikte geliyor. Bond No 9 New York'taki Misk zümrüt Swarovski Shooting Star Harrods Amber Swarovski 625 $ fiyatı mevcut. 1000 $ değerinde ki özel kolleksiyon Swarovski Yıldız Bleecker Caddesi 650 $ maliyeti ile Swarovski Central Park West özel kolleksiyon
$ 580 ve Barış Mücevher Kutusu 425 $ olarak etiket fiyatlarıyla bizlerle buluşmayı bekliyor.
  












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder