23 Şubat 2013 Cumartesi

Golf & Body NYC - Manhattan Şehrindeki İlk Golf Kulübü




Manhattan'daki hevesli golfçüler için şimdi kentte yeni çığır açan Golf & Body NYC Golf Kulübü. Golf & Vücut NYC , CEO Tom Schiff tarafından kurulan, mevcut en iyi golf,wellness ile en iyi PGA golf pro talimatı ile en iyi PGA tur düzeyine sahip, fitness’ı golf yararına sunan New York'un ilk ve tek kentteki şehir kulübüdür. Golf & Vücut NYC de en ileri teknolojiye sahip golf simülatörleri, bar, lounge, özel hizmetli hizmetleri, kurumsal etkinlikler, eğlence ve daha fazlasını sunuyor. Kulüp hizmetlerine ek olarak bire bir golf talimatı, bire bir spor eğitimi, golf streç, yoga, masaj terapisi, akupunktur, Wi-Fi erişimi, catering hizmetleri, kurumsal etkinlikler, profesyonel hizmetli hizmetleri ve daha fazlasını içerir.

Üyeleri için en iyi hizmeti ve gizliliği sağlamayı hedefleyen kulüp bu yüzden de sadece 200 kişilik üye almayı düşünüyor. Anlaşıldığı üzere üye sayısı 200 kişi olacak bu elit kulüp, Golf & Body NYC’nin üyeliklerinde bizce yerinizi kapmayı planlayın.
 
Golf & Body NYC, seçkin üyeleri için kulübü 25.000 metrekarelik çapına yayılmakta, ve ilk 200 üye için açıktır. Üyelik 5,000 dolar aidatı ile yıllık 7.500 $ maliyeti.
Golf & Body NYC Manhattan'daki İlk Kentsel Golf Kulübü.


 





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder