27 Kasım 2012 Salı


U-Boat Worx Tarafından Dünyanın İlk Sualtı Limuzini C-Explorer 5 Lüks Denizaltı


Özgürlük, özerklik ve vizyon ile C-Explorer 5 sadece keşfedilmeyi bekleyen fırsatlardan sonsuz bir dizi sunuyor. Bu denizaltı limuzini, okyanusların derinlikleri keşfetmek, Yatlar ve yarı-özel bir denizaltı deneyimini kendi müşterilerine sunuyor.360 derece akrilik basınç gövde özelliklerine sahip C-Explorer 5 , açık bir şekilde kendisini dünyanın ilk denizaltı limuzini olarak piyasaya lüks bir giriş yaptı.

C-Explorer 5 lüks denizaltı, 22 Monaco Yacht Show'da gösterimde, Hollanda şirketi U-Boat Worx, "Dünyanın ilk Denizaltı Limuzin." üreticisidir. Geliştirilmesi iki yıl süren denizaltı lüks denizaltı aracı, tam  kişisel limuzinle tekne gezileri düzenlemek ve çevrelerini keşfetmek için öncelikle zengin yat sahiplerini ve misafirleri için amaçlanan bir tasarım harikası.

Tamamen klimalı olan bu denizaltı, bir pilot ve yanı sıra dört yolcu kapasiteli ve su yüzeyinin 300 metre altında 3 deniz mili hızla yönetebilirsiniz, 360 derece akrilik basınçlı gövde, işte tüm bu özellikler CE5 denizaltısında bulunuyor. Yüzeyinin altında yanlış giderseniz, yüksek kapasiteli lityum-iyon piller 1'e yükseltme seçeneği ile bir seferde 8 saat çalıştırılmak üzere etkinleştirilerek 96 saat yaşam desteği koruması sağlıyor.Diğer opsiyonel özellikler, dış manipülatör harici manevra kolu, yüksek teknoloji görüntüleme sonar, özel LED ışıklar ve Full HD video kamerası da mevcut.

Dünyanın ilk denizaltı limuzini, C-Explorer 5 € 1,9 milyon (2.400.000 $) sizin olabilir. Bu denizaltı çok büyük ya da çok pahalı bulduysanız,'' C- Explorer 2 ve 3 ve C-Quester subs,'' gibi U-Boat Worx şirketinin ürettiği küçük ve daha ucuz modelleri mevcut bulunuyor tabi bunlarıda tercih edebilirsiniz.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder