30 Kasım 2012 Cuma


St. Regis Hotel New York - Bentley Suite



St.Regis,İngiliz otomobil üreticisi Bentley ile işbirliği yaparak yepyeni lüks bir süit ortaya koymuş. Otelin 15. kattında yer alan Bentley Suitte, bir yatak odası, bir banyo, geniş bir yemek odası ve tavandan tabana pencereler ile komple oturma odası bulunmaktadır. Lüks, işçilik ve her türlü marka ile ilişkili stili birleştiren otel, Bentley  dizayn üzerine deneyimi ile konuklarına lüksü sunuyor.
El yapımı mobilyalar ve zengin ahşap yüzeyler krem ve nötr tonlarda..Odanın içinde, siyah deri döşeme zemin, çiftleri mükemmel bir keten renkli, elmas kapitone Bentley deri duvar ve metalik gümüş ayna, Bentley tekerlek tasarımlarından esinlenerek, Bentley bir panoyu andıran bir vurgu masa üstünde konulmuş. Büyük bir TV'nin yanı sıra odada dört Breitling saat bulunuyor.
Otel, Bentley ile küresel bir ortaklık kurarak dünyadaki ortak marka girişimlerinden birini  misafirlerine ve müşterilerine özel deneyimler sunuyor. Süitte şampanya barı dahil St Regis damgasını  vuran  özel hizmetleri ile Bentley Suite gecelik vergi dahil 9.500 $ mal olacak ve bir 10 blokluk mesafede 2013 St Regis Bentley Mulsanne ücretsiz erişim dahildir.























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder