15 Kasım 2012 Perşembe

Arcaro Martini Tarafından 24 Ayar Altın Whirlpool Küvetler





Dünyanın ilk 24 ayar altın kaplama küvet, ev içinde spa duygusu ihtiyacı olanlar için mükemmel bir lükse kavuşturuyor. Arcaro Martini'nin lüks küvetler Giacomo Arcaro ve Roberto Martini tarafından tasarlanmıştır.Küvet 6 kişiye kadar uygun olabilecek ve zengin  müşterileri çekebilecek özelliklerde farklı ortamlara uygun bulunuyor.

Küvet tabanı ve dış kaplama için kendi elektrik ve hidrolik parça ve 2 yıl için dahil 5 yıllık garanti ile Platinium Elite yapıdadır. Bu lüks ayrıca tecrübeli İtalyan crafters tarafından yapılan Swarovski kristalleri ve % 100 el işçiliği ile 24 ayar altın iç plakası ile mükemmel bir beyaz deri dış kaplamayla birleştiriliyor.

Bütün paketin özellikleri de, subwoofer ses-sistemi ile iPhone şarj prizi, rahatlatıcı masaj sistemi, güzel aydınlatma ve aromaterapi. Diğer özellikler yan kontrol paneli nerede kullanıcı olarak ayarlayabilirsiniz, artı basınç masaj sistemi ve eşsiz Cofortevoli ergonomik oturuma uyan insanlar için, farklı yükseklikte ve ağırlıkları mevcut.

Siyah ve beyaz renklerde bulunmaktadır.Siyah, diğeri de Swarovski kristalleri ve 24 ayar altın iç kaplama. Bu küvetleri uzun bir günün ardından lounge konumu idealdir.Üzücü kısmı sadece UAE’de satışa sunulacak olmasıdır.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder