29 Kasım 2012 Perşembe



2012 Rockefeller Center'daki Noel Ağacı ve 25.000 Swarovski Kristalinden Oluşan Yıldız  


2012 Swarovski Yıldızının yeni görüntüsüne bir göz atın. Onu 2012 tatil sezonunun kalanı için parlayacak 10 tonluk, 80 metre yüksekliğindeki, 50 metre genişliğinde Rockefeller Center'daki Noel Ağacının en üstünde görebilirsiniz.

Michael Hammers tarafından tasarlanan, 2012 Swarovski Yıldız, 25.000 kristaller ile süslenmiş, 1,000,000 yönleriyle, yıldızın çapı 9 metre ve 1 metre derinliğinde. Bu kristal panellerin 300 kilo içerecektir  550 kilo ağırlığında tartması bekleniyor ve altı adet dış ışınları ile altı küçük bir iç raydan oluşmaktadır.Swarovski Yıldız , 30.000 'den fazla çok renkli, enerji tasarruflu LED ışıkları 80. Rockefeller Center Noel Ağacı süslüyor olacak. 80. Rockefeller Center Ağacı Işıklandırma Seremonisi 28 Kasım'da gerçekleşti ve izleyiciler 7 Ocak 2013 yılına kadar görkemli ağacına bir göz atabilecek. Ve Swarovski yıldızı, aynı bir kopya daha yakından detaylı bir görünümünü elde etmek için Rockefeller Center'da sergileniyor olacak.


Wayne Page, Swarovski Kuzey Amerika Limited Tüketim Malları İş kıdemli başkan yardımcısı "Bu Swarovski Yıldız Rockefeller Center Noel Ağacının dokuzuncu yılında da en üst düzeyde olacak ve biz bir kez daha bu geleneğin bir parçası olmak için heyecanlıyız."diyor.

Festival sezonu kutlamak için, Swarovski de star temalı kristal takı ve Rockefeller Center Noel Ağacını Star tasarımından ilham olarak Yıllık Üretimde Süs oluşacak bir koleksiyon sunacak. Tatil takı ve süs eşyaları bu seçim Rockefeller Center'da Swarovski tatil büfede yanı sıra bir çok ülkede ve online Swarovski butiklerinde satışa olacaktır.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder