24 Kasım 2012 Cumartesi


FitWet Jet Bike İle Hem Sıcak Bir Küvet Hem De İçinde Bir Egzersiz Bisikleti



Verimli bir sabit bisiklet ile kişisel bir jakuzi birleştirir gibi FitWet JetBike, bu inançları engellemek için bu muhteşem egzersiz jakuzi imkanını yarattı. Egzersiz hakkında yeni keşiflerden biri sulu ortam havasından daha fazla direnç sağlanacağı, çünkü su altı egzersiz, düzenli egzersiz şekilden daha verimli olmasıdır, böylece ince havaya göre suda daha yoğun çaba olarak daha fazla kalori yakarsınız. Ve her şeyden önce, bisiklet kalori yakıcı kolay ama güzel yollarından biridir.

FitWet JetBike özel olarak bu koşullarda çalışmak üzere tasarlanmıştır ve standartları kırıyor. Ayrıca, standart bisikletle iki saat pratik su altı bisiklet egzersiz sadece yarım saate eşdeğerdir. Sizin popo kasları, uyluk, baldır, karın kasları, dörtlü şekilde ve saatte 800 kalori yakabileceğiniz mümkün ve kaslarınız için son derece  daha etkili olduğu ve daha da iyi olduğu kesin.

Su aynı zamanda alt vücut masajı ve kaslarınızı gevşetir, deneyimi oldukça fantastik olduğunu 12 jetleri tarafından masaj yapılacağını düşünürseniz, etkili bir soğutucu olarak hizmet vermektedir ve kızlar,iyi haber bu aslında o çirkin selülitlerden kurtulmak  için son derece etkili bir yol. Kontrolü açısından, bisiklet de yakılan kalori ve kalp hızı hakkında bilgi sağlayan etkileşimli dokunmatik ekran, kullanımı kolay bir yolla kontrol ​​edilebiliyor.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder