20 Kasım 2012 Salı


Cocoon Aeris Lüks Asılı Şömineleri



Evinize lüks bir hava katmak ve aynı zamanda çevre dostu bir yöntemle ısınmak istiyorsanız, Cocoon Fires tasarımcısı Federico Otera’nın tasarladığı Cocoon Aeris lüks şömine ile tanışabilirsiniz. Ethanol temel alınarak yapılan ve dumansız şömine keyfi sunan Cocoon Aeris, dilediğiniz açıdan ısı yayabilmesi için uzatılıp kısaltılabilir şekilde tasarlanmış. 360 derece dönebilen şöminenin altı adet yükseklik ayarı bulunuyor.

Tamamen paslanmaz çelikten yapılan şöminenin dış kaplaması, ayna görevi üstleniyor. Tavandan asılabilen veya üç adet ayağı ile yerde de kullanılabilen şömine, yaz aylarında köşeye atılacak bir ürün değil. Soğuk havalarda şömine olarak kullanıp odalarınıza hem dekoratif bir estetik katıp hem de sıcak ortam sağlayabileceğiniz bu ürün, sıcak havalarda ise içeceklerinizi soğuk tutabileceğiniz bir buzluğa dönüşüyor.

Etil alkol kullanılarak ateş sağlayan şömine, 1,5 litre yakıtla 6 saat boyunca çalışabiliyor. Çevreci bir ısınma alternatifi sunan Cocoon Aeris, 3,6 kW’lık enerji açığa çıkarıyor. Bu da Aeris’in küçük ya da orta büyüklükteki bir gaz sobası ya da elektrikli soba ile eşit derecede ısı verdiği anlamına geliyor.
Siyah renk seçeneği de bulunan ve 4.000 dolardan satışa sunulan Cocoon Aeris modeli, modern tasarımı ile lüks şömine seçeneklerine yeni bir boyut katıyor.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder