11 Ocak 2013 Cuma


Mont Blanc - Büyük Karakterler Koleksiyonundan Albert Einstein’a Saygı 



Mont Blanc, Mont Blanc Mozart, Pablo Picasso, Monaco Prensesi Grace, Kraliçe I. Elizabeth, Diego Riviera ve Mahatma Gandhi gibi dünyadaki önemli insanlar için özel tasarımlar ortaya çıkardı. Onların Büyük Karakterler koleksiyonunda sonuncusu Albert Einstein  ile 2013 sürümünü ortaya çıkardı. Mont Blanc bu büyük insanın özünü kapsayan bu yazı gerecini yarattı.

Mont Blanc  bu koleksiyonun değerini en iyi şekilde temsil etmek için bu özel koleksiyonu 3000 adette sınırlı tutacak. Onun birçok başarılarına rağmen, Einstein'ın görelilik teorisi ve onun için en ünlü formülü E = mc2, Mont Blanc bunu sınırlı sayıda yazı enstrüman üzerinde diğer önemli olanlarla birlikte bu formülü işlemiş bulunmakta. Mont Blanc Albert Einstein Özel Kolleksiyonu 3000 vücudun bir yıldızdan gelen ışık gibi parıldayan  kap uzayını, kadife karanlığı yaratmak için koyu mavi lake kap, iki zıt bir platin kaplamalı gövdeye sahip. Bu kap platin kaplamalı küre etrafında kıvrılan, Einstein'ın görelilik teorisi ünlü temsilini ifade ediyor. El işi 18 ayar altından oluşan ucu einsteinium, onun adını elemanın bir gravür özellikleri ise elbette vücudun üzerinde Einstein'ın ünlü formülleri ile kazınmış bulunuyor.

Albert Einstein koleksiyonu sınırlı sayıda dünya çapında Mont Blanc butikler de 1 Ocak’dan itibaren kullanılabilir hale getirilmiş bulunuyor, ancak online satışı olmayacaktır. Koleksiyonda 3000 adet kalemden oluşuyor ve işte bunlar da ; 1500 dolma kalem ve 1500 tükenmez kalem ile sınırlı tutuluyor.













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder