10 Ocak 2013 Perşembe

Chivas 18 ve Pininfarina İşbirliği İle Sınırlı Sayıdaki Koleksiyon



Yeni yıl, yeni yazı, yeni işbirliği. Chivas 18 Year Old Regal ve Pininfarina sınırlı sayıda oluşturmak üzere ilk defa bir araya geldi. Scotch viski geleneği ile Pininfarina özel sınırlı sayıda tasarımı Chivas 18, üç ifadeden oluşuyor.

Chivas 18, dünyanın bir numaralı ultra premium Scotch viski, Pininfarina, prestijli İtalyan tasarım şirketi ile işbirliği içinde oluşturulan özel sınırlı sürümleri bir dizi Chivas 18 lansmanı ile lüks kimlik altını çiziyor.

Lüks ve işçiliğin, güçlü bir ortak mirası olan Chivas 18 markasının modern ve lüks karakterini kapsülleme kabiliyeti için, Pininfarina ile işbirliği yapmıştır.

İlk tasarım Pininfarina tasarımları doğasında olan bir hareket hissi veren bir aerodinamik damlaya dayanmaktadır. Tasarımcı İtalyan firmanın en iyi bilinen metal işleri olduğu için ve Chivas 18 yaşlanması için kullanılan meşe fıçıda temsil eden bir ahşap kaplamayı anımsatan zengin bir mavi, metalik kaplama dış kasası vardır. Şişeler £ 90 ‘ dan satılması beklenmektedir.

Ortaklığın ikinci ifadesi ilk ama bir katı ahşap kakma ve daha aerodinamik şekil içeren daha ileri bir düzeye çekilmiş aynı dizayn kuyrukları vardır. Bu sınırlı sayıda şişe ve bırak tasarım echo iki bardaktan oluşuyor. Yaratılan her birim ayrı ayrı onun seçkinliğini vurgulamak için numaralandırılmıştır ve £ 360 ‘ dan satışa sunulacak.

Pininfarina tarafından Chivas 18 Mascherone ortaklık kulesindeki işaretler Mascherone (yeni otomobil şekillerini hassaslaştırmak için kullanılan özgün ahşap çerçeve) esinlenmiştir. El Pininfarina tarafından Cambiano toplandı, alüminyum kaplı meşe iç yapıya sahiptir. Pininfarina'nın ünlü otomotiv yeniliklerini zarif, hassas yansıtması, yalnızca beş adet olan bu özel kolleksiyonu küresel piyasada satışa sunulacak olması ve tek tek bu parçalar istek üzerine sipariş ile yapılacak. Üstünde bulunan bir ışık, hayatı bu sanatsal parça  ile dile getiriyor.

James Slack, Chivas Regal Marka Direktörünün yorumu: "Chivas 18, Pininfarina tasarımının sınırlı olucak üretimi ile müşterilerimize farklı tasarımlar,  stiller sayesinde müşterilerimiz ile bağlantı kurarak markalar maddenin meraklı, modern, lüksü seven beyler için Pininfarina Chivas 18 ile mükemmel bir uyum sağladı ve biz bu özel sınırlı sürümlerin önceki Chivas 18 ortaklıkları ile başarılarını bizim çizgimizden devam edeceğinden eminiz. "

Pininfarina tarafından Chivas 18 ABD, İngiltere, Rusya, Çin ve Ocak 2013 tarihinden itibaren satışa sunulacak.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder