4 Aralık 2012 Salı

AUDİ R8 ÇİN ÖZEL ÜRETİMİ - SADECE 30 ADET ÜRETİLECEK




2006 yılında bu yana, Alman otomobil üreticisi Audi'nin yüksek performanslı 2 koltuklu spor otomobil modeli, yüksek tasarımı ile otomobil dünyasının etkilemek için yarış hakimiyetinin bir mirası olan Audi R8 büyüleyici modelini yarattı. Çinli zenginleri çekmek için özel olarak tasarlanmış  her mükemmel eleman ile donatılmış, Nordic altın dış renk  ile  Audi R8 Çin Edition sadece 30 adet üretimi ile kullanıma sunulacaktır.

Audi R8 Çin Özel Sürümü, benzersiz Nordic altın renkleri ve özel jantları ile 5 ikiz kollu titanyum görünümlü 'Y' tasarımı, Audi R8 Çin Sürümü, arka ve ön girişleri / çıkışları ve mat siyah hafif kuyruk boruların özellikleri ise ön ve arka kaburgalar, arka tampon, radyatör ızgarası ve mat titanyum grisi barları bulunyor.

Ayrıca, ön spoyler, çıtalar, dış aynalar ve özel büyütülmüş difüzör karbon mattan oluşuyor. Çin Sürümü R8 gerçekten bir prestij şekillenmesi olduğunu ve sınırlı sürüm numarası içeren bir alüminyum vites topuzu sunuyor. Göz kamaştırıcı gövdesi, rengi, kapı kaplaması ve özel üretim ekipmanlardan oluşuyor. Siyah kadran ve R8 amblem ve alüminyum uç ve R8 logolu kapı eşik çıtaları ile gösterge panelinden oluşuyor.

Hafif 5.2L V10 orta motor otomatik kontrollü manuel vites kutusu 'R tonik' 2.9 saniye içinde 0'dan 100'e kadar hızlanarak süper bir sürüş sağlıyor ve Audi marka quattro tekerleklerden oluşan özel çekiş sistemi ile donatılmıştır. Ayrıca, Bu otomobil 210.000$'lık bir fiyat etiketi ile sınırlı sayıda ki 2012 Audi R8 GT Spyder satışı başlatıldı.
















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder