15 Mart 2013 Cuma

Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Kanal




Ritz-Carlton Efsanevi Hizmeti Şimdi de Arap Emirlikleri'nin Başkentinde, 532 odalı bu lüks otel, Ritz-Carlton'ın Abu Dhabi'deki ilk oteli ve Orta Doğu'daki 9. lüks otel projesi.

Rönesans mimarisinden ve Venedik şehrinin planlamasından esinlenilerek tasarlanan Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Kanal, deniz kıyısında hilal şekli verilerek inşa edilen 10 adet görkemli binadan oluşuyor. 1.600 metrekarelik bir yüzme havuz manzarasına karşı inşa edilen otelin hemen arkasında ise heybetiyle görenleri büyüleyen Büyük Sheikh Zayed Camii bulunmakta. Otelde 447 adet lüks misafir odası ve süitin yanı sıra bir ya da iki yatak odalı 85 adet özel villa yer alıyor. Abu Dabi tatilinizde özel sahil ayrıcalığını yaşayabileceğiniz The Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal konaklamanızda, Büyük Sheikh Zayed Camisi, Sheikh Zayed Stadyumu ve Khalifa Parkı size yakın olacak. Ayrıca yakında Abu Dabi Buz Pisti ve Abu Dhabi Golf Sahası yer alır. Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük havuzlarından biri olan 1.600 metrekarelik bir dış havuz, tam donanımlı bir sağlık merkezi ve Ritz Çocuk Kulübü, misafirlerin boş zamanlarında keyfini sürebileceği diğer tesisler arasında yer alıyor.

Ziyaretçiler için güzel ve bakımlı çimenlerin, eşsiz su nin ve 23 hektarlık zengin bir alana kurulan özel kumsalları ile Venedik tarzında tasarlanan, geniş ve açık terasları, ayrı girişleri ve villaya özel yardımcı hizmetleri ile bir ya da iki yatak odalı 85 adet villa, hem tatil hem de iş gezileri için şehre gelen misafirlerin tadını çıkarabileceği saygın bir konsept. The Ritz-Carlton Club Level, misafirlerine özel oda görevlileri ve özel kayıt işlemlerinin yanı sıra otelin, kanalın ve şehrin siluetinin panoramik görünümlerine hakim olan özel salonunda gün boyunca beş defa yararlanabileceğiniz yiyecek ve içecek servisi hizmetleri sunuluyor. Ritz-Carlton'ın meşhur şefleri ödüllü şefleri ile Japon tasarımcı Super Potato tarafından tasarlanan üç restoranın da bulunduğu on farklı restoran ve lüks bir barı mevcut. Çincede "güzel nehir" anlamına gelen Li Jiang, modern bir Uzak Doğu restoranı. Çağdaş Arap restoranı Mijana, bölgesel yemekleri ve Lübnan mutfağının en iyi örneklerini sunuyor. Kült biftek restoranı The Forge ise dünyanın en iyi şaraplarıyla birlikte servis edilen özel bir mutfağı en şık sunumlarla bizleri eşsiz bir yemek ziyafetine sürüklüyor. Gün boyu servis yapan Giornotte, 358 kişilik iç mekan kapasitesi ile sizleri hafif bir Akdeniz yolculuğuna çıkarıyor. İtalyan stili kafesi Dolce; akşamüstü çayı keyfini sunan lobi salonu Alba; geleneksel Ritz-Carlton lobi barı Sorso; havuz restoranı Al Fresco, ayrıca yiyecek ve içecek seçenekleri sunan iki adet havuz barı, Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal'da hizmetinizde sizleri bekliyor.

Otelin 1.550 metrekarelik Roma Balo Salonu büyük yapısıyla zarifliğin ve güzelliğin simgesi. 900 kişilik kapasitesi ile aynı anda üç farklı etkinliğe ev sahipliği yapacak şekilde tasarlanan Balo Salonu'na, özel Gelin Odası'na ait bir asansörden sayesinde doğrudan giriş yapılabiliyor. Mermerle döşeli zengin görünümlü ve aydınlık bir bekleme odası, 14 ek toplantı salonu ve geleneksel bir meclis odası ile Ritz-Carlton özel kutlamalar ve etkinlikler için mükemmel bir buluşma yeri olmaya aday.




Bir Ya Da İki Yatak Odalı Villa




 Executive Suite & Executive Club Suite



Club Odası

 
Royal Suite

Toplantı Odaları

Palatial Roma Balo Odası


Havuz

Forge

Li Jang


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder